طلاق را میتوان جزء آن دسته از دعاوی دانست که تقریباً در تمام بخشهای پایتخت، پروندههای زیادی از آن در جریان است. یکی از این مناطق، تهرانپارس می باشد که بخش قابل توجهی از این دعاوی را به خود اختصاص داده است. همین عامل هم باعث شده تا میزان تقاضا برای وکیل طلاق تهرانپارس افزایش پیدا کند. یکی از اصلیترین دلایل این تقاضا هم، عدم آشنایی متقاضیان با فرایند طلاق و مراحل آن است.
از طرفی دیگر آنها به خوبی نمی دانند که داشتن یک وکیل طلاق (Divorce Lawyer) تا چه اندازه میتواند امورات را به نفع آنها تغییر دهد. به همین جهت است که بیشترشان به دنبال گزینه مناسب میگردند. با این حال غالباً در یافتن آن هم ناکام میمانند. ما در این بخش قصد داریم تا مروری بر روی این موضوع داشته باشیم و بخشی از سردرگمی متقاضیان را کاهش دهیم. اگر شما هم جزء این افراد هستید، توصیه میکنیم که حتماً ما را تا انتها همراهی فرمایید.
مراحل طلاق در ایران
اولین چیزی که میتواند باعث سردرگمی و مشکلات بیشتر برای بسیاری از متقاضیان شود، عدم آشنایی آنها با مراحل طلاق در ایران است. متاسفانه بیشتر این افراد نمیدانند که پروسه طلاق به چه صورت بوده و بایستی چه مراحلی را برای آن طی کنند. همین عامل هم باعث میشود تا در طول این فرایند، اشتباهات مختلفی را انجام داده و پروسه را برای خود پیچیدهتر و البته زمانبرتر سازند.
در این رابطه باید عنوان کنیم که فرایند طلاق در ایران، سلسله مراتب خاص خود را دارد که وکیل طلاق تهرانپارس آن را برای شما توضیح خواهد داد. اولین مرحله، ثبت دادخواست طلاق است که بایستی در دفاتر خدمات قضایی انجام شود. پس از آن زوجین به یک مرکز مشاوره ارجاع داده میشوند تا ۵ جلسه مشاوره را طی کرده تا بر این مبنا احتمال جدایی آنها کاهش پیدا کند. با این حال، اگر جلسات مشاوره هم موثر واقع نشود، آنها باید گواهی عدم امکان سازش را از این مرکز دریافت کرده و به همراه سایر مدارک، به دادگاه ارائه دهند.
پس از آن و در تاریخ معینی، یک جلسه دادگاهی برگزار میشود که هر یک از طرفین میتوانند مسائل و مشکلات خود را بیان کرده و سپس بر این مبنا دادگاه رای نهایی را صادر خواهد کرد. البته باید هر یک از طرفین ادله، مدارک و شواهد لازم برای اثبات ادعاهای خود را داشته و بدین ترتیب بتواند نظر دادگاه را به سمت خود جلب کند. افزون بر این موارد، درخواست و شرایط آنها بایستی تماماً در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد.
پس از این جلسه و صدور رای دادگاه، آنها میتوانند با استناد به حکم، نسبت به جاری کردن صیغه طلاق و ثبت آن در دفاتر مربوطه اقدام کنند. البته چنانچه هر کدام از آنها بر روی رای دادگاه معترض باشند، میتوانند نهایتاً ظرف ۲۰ روز پس از صدور حکم، اعتراض خود را ثبت کرده تا پرونده به مرحله تجدید نظر انتقال داده شود. حتی اگر بر روی رای این بخش هم اعتراضی ارائه شود، میتوان آن را به دیوان عالی کشور انتقال داد. البته رای این دیوان لازم الاجرا بوده و امکان اعتراض بر روی آن وجود ندارد. لازم به ذکر است که احکام مربوط به پروسه طلاق، البته مراحل آن میتواند متناسب با هر پرونده تغییر کرده و بخشهای دیگری به آن اضافه شود. لذا باید حتما در طول این پروسه، یک شخص با تجربه را در کنار خود داشته باشید که بتواند مراحل را برای شما تسهیل کند.
دلیل محبوبیت وکیل طلاق تهرانپارس
اگرچه سلسله مراتب طلاق در ایران، تا حدود زیادی مشخص بوده و مراحل آن به ظاهر ساده هستند، اما باید بدانید که میتواند عمق بالایی داشته و جزئیات مختلفی را به خود بگیرد. همچنین کوچکترین عدم آگاهی در این زمینه، میتواند منجر به اشتباهات بیشتری برای شما شده و شانس موفقیتتان را سلب کند. این موضوع بهویژه برای افراد تازهکاری که نخستین تجربه تعامل با پروندههای قضایی را دارند، میتواند امری حساس باشد. به همین جهت است که اغلب افراد تمایل دارند تا در طول این پروسه، یک وکیل با تجربه و حرفهای را در کنار خود داشته باشند. این موضوع هم در مناطقی همچون تهرانپارس، گستردگی بیشتری دارد. به همین جهت هم بوده که میزان تقاضا برای وکیل طلاق تهران پارس، رشد بالایی به خود گرفته است.
چگونه بهترین وکیل طلاق تهرانپارس را بیابیم؟
داشتن یک وکیل مهریه و طلاق میتواند تا حد زیادی فرایند پرونده را برای شما تسهیل کرده و شانس موفقیتتان را افزایش دهد. اما باید عنوان کنیم که بسیاری از متقاضیان، صرفاً در پی انتخاب بهترین وکیل طلاق در تهرانپارس برای پروندههای خود بوده و تمایل دارند تا کارشان توسط افراد حرفهای انجام شود. با این حال، آنها در پیدا کردن این گروه از متخصصان دچار مشکل هستند؛ چرا که تمامی وکلا ادعای بهترین بودن در این حوزه را دارد و همین باعث میشود تا متقاضیان دچار سردرگمی شوند.
![بهترین وکیل طلاق تهرانپارس](https://armanvekalat.com/wp-content/uploads/2023/11/tehranpars-best-divorce-lawyer.jpg)
برای اینکه بتوانید فرایند یافتن وکیل را برای خود سادهتر کنید، باید به ۳ مؤلفه تجربه، عملکرد تخصصی و رزومه شخص انتخابیتان توجه داشته باشید. یعنی وکیل انتخابی شما باید به صورت اختصاصی در حوزه دعاوی طلاق فعالیت داشته و صرفاً این پروندهها را پذیرش کند. همچنین او باید چند سال متمادی در این حیطه فعالیت انجام داده و تجربه لازم را به دست آورده باشد. افزون بر این موارد، او بایستی دست کم چند پرونده موفق در رزومه خود داشته یا حداقل پروندهای مشابه به شرایط شما را به سرانجام رسانده باشد. بر مبنای این موضوعات و البته میزان انصاف کاری و مسئولیت پذیری وکیل، میتوانید گزینه مناسب را برای خود انتخاب کنید. در نظر داشته باشید که برای بررسی دقیقتر، بایستی دست کم با چند وکیل مختلف گفتگو کرده و شرایط آنها را بررسی کرده باشید. لذا سعی کنی تا مبنای انتخاب شما صرفاً توصیه اطرافیان نباشد.
شماره بهترین وکیل طلاق تهران پارس
شکی نیست که بیشتر متقاضیان تمایل دارند تا اولویت خود را بر روی بهترین انتخابهای ممکن بگذارند. این موضوع در مواردی که حساسیت پرونده افزایش پیدا کرده و پای حضانت فرزند یا مهریه در میان باشد، بیشتر خودنمایی خواهد کرد. به همین جهت است که تمامی متقاضیان این ناحیه، به دنبال شماره بهترین وکیل مهریه و طلاق هستند. اگر شما هم جزء این افراد هستید، میتوانید هم اکنون با شماره ۰۲۱۹۱۰۱۵۹۴۹ موسسه آرمان وکالت تماس حاصل فرمایید. در واقع تیم ما تلاش کرده است تا بهترین و البته باتجربهترین متخصصان این حوزه را گردآوری کرده و خدمات آنها را به شیوهای ارزنده و با قیمتهای مناسب به شما عزیزان ارائه دهیم. افزون بر این موارد، همکاران ما در تمامی پروندهها همفکری لازم را با همدیگر داشته و همین شانس موفقیت شما را تا حد زیادی افزایش خواهد داد.
همچنین مطالعه مقاله هزینه وکیل طلاق در قرچک را نیز پیشنهاد میکنیم.
سوالات متداول
چه زمانی میتوان به وکیل طلاق مراجعه کرد؟
شما میتوانید در تمام مراحل این پروسه و حتی قبل از ثبت دادخواست هم به وکیل طلاق مراجعه فرمایید.
آیا الزامی به داشتن وکیل طلاق در طول این پروسه داریم؟
خیر؛ داشتن وکیل امری اختیاری بوده و از لحاظ قانونی اجباری به آن نیست. اما نداشتن آن یقیناً مسیر را برایتان دشوارتر کرده و احتمال موفقیت را کاهش میدهد.
چگونه بهترین وکیل طلاق تهرانپارس را بیابیم؟
بدین منظور باید به سه ویژگی عملکرد اختصاصی، تجربه و رزومه وکیل توجه کرد.